خانه / ترین ها / پاپسیکل های میوه ای

پاپسیکل های میوه ای

 

کافه ریبار

فرانک اپرسون

فرانک اپرسون

پاپسیکل چیست ؟
پاپسیکل (بستنی یخی) که در کانادا و ایالات متحده آمریکا Popsicle، در ایرلند freeze pop، در بریتانیا ice lolly، در بخش‌هایی از استرالیا و نیوزیلند ice block و icy pole و در جزایر کیمن chihiro نامیده می‌شود , بستنی ای است آب‌پایه که با انجماد چاشنی مایعی نظیر انواع آب‌میوه به دور تکه‌ای چوب تهیه می‌گردد. این مایع اغلب از رنگ‌های مصنوعی است . مادامی که مایع یخ زده است، این بستنی را می‌توان از چوبه‌اش در دست گرفت و لیسید. به بستنی یخی‌ای که چوب نداشته باشد یخمک می‌گویند.
تاریخچه پاپسیکل
فرانک اپرسون در سال ۱۹۲۳ وقتی مفهوم «یخی روی چوب» را در اوکلند از ایالت کالیفرنیا به نام خودش به ثبت رساند بود که بستنی یخی را معروف کرد. اپیرسون این محصول را در ابتدا Epsicle نامید.با این وجود وقتی چند سال پس از آن او حقوق معنوی اختراعش را به شرکت جو لووی در نیویورک سیتی، به نام پاپسیکل فروخت، این محصول به این نام معروف شد.
اپیرسون مدعی است که اولین بار او بستنی یخی را در سال ۱۹۰۵، وقتی که تنها یازده سال داشت ساخت وقتی که به طور اتفاقی یک لیوان سودای با آب‌میوهٔ پودری محلول در آب که تکه‌ای چوب در آن بود را در تمام طول سرمای شب در ایوان خانه‌شان رها کرده بود. با این وجود مدارک کافی برای این ادعا وجود ندارد .

پاپسیکل

پاپسیکل های میوه ای

پاپسیکل , خوراکی که تصادفی اختراع شد !

“فرانک اپرسون” ۱۱ ساله در سال ۱۹۰۵ در حال ساخت لیموناد بود و مقداری آب را با پودر لیموناد مخلوط کرد. او ترکیب خود را به طور اتفاقی در طول شب در ایوان به حال خود رها کرد. دمای هوا در آن شب مقدار قابل توجهی پایین آمد و فرانک صبح روز بعد با یک لیموناد یخ زده رو به رو شد.
او متوجه شد که چوبی که با آن، ترکیب را بهم زده در آن مخلوط یخی گیر کرده بود. فرانک در آن زمان متوجه نشد که اولین بستنی یخی جهان را اختراع کرده است. ۱۸ سال بعد، اپرسون در سال ۱۹۲۳ اختراع خود را به یاد آورد و برای ثبت و تولید اختراعش درخواست مجوز کرد. پس از آن بود که  شروع به فروش بستنی یخی با طعم های متفاوت کرد. فرزندان او نام این بستنی یخی را “پاپسیکل” گذاشتند.

popsicle

پاپسیکل های میوه ای

کافه ریبار

حتما بخوانید:  لوازمی که در سفر نباید به همراه داشته باشید

شما در کافه ریبار می توانید علاوه بر خوردن پاپسیکلهای متنوع از نوشیدن قهوه تاز رست شده تک خاستگاه نیز لذت ببرید . اسموتی های متنوع , کروسان و وافل های ریبار تنها بخشی از منوی جذاب و خاص کافه ریبار می باشد .

آدرس کافه ریبار (شعبه یک ) : شهرک غرب،بلوار دریا شرقى،خیابان موج،بعد از توحید ۴،جنب رستوران ترنج

نویسنده : امین پارسی

منبع سایت جهانگرد

همچنین ببینید

ده غذای لذیذ ترکی

آشنایی با لذیذ ترین غذاهای خیابانی ترکیه

آشنایی با لذیذ ترین غذاهای خیابانی ترکیه استانبول ممکن است تنوع غذایی بالایی داشته باشد اما …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *