غذاهای دوست داشتنی بسیاری در کوالالامپور وجود دارد که امتحان طعم های بی نظیر همه آنها حداقل چند روز زمان نیاز دارد. در این مقاله اینغذاهای وسوسه انگیز معرفی خواهند شد.
۱- ماهی کبابی
ماهی تازه کبابی سرو شده با سس تند سامبال در صدر این لیست قرار دارد. دهانم آب افتاد.
مکان پیشنهادی برای صرف ماهی کبابی:
Mat Teh Ikan Bakar, Dato’ Keramat wet market, right across from the Dato Keramat LRT station
۲- بال مرغ در رستوران وانگ آه واه خیابان اِلور (Chicken Wings in Wong Ah Wah Restaurant at Jalan Alor)
طعم بال مرغ این رستوران چنان افسانه ای است که حتی جکی جان هم نمی تواند در برابرش مقاومت کند و از قبل مشتری این غذای وسوسه انگیز بوده است.
مکان پیشنهادی برای صرف بال مرغ:
Restaurant Wong Ah Wah in Jalan Alor, Bukit Bintang
۳- دورین
دورین پادشاه میوه هاست که با امتحان آن برای اولین بار یا واقعاً عاشقش می شوید یا از آن تنفر پیدا خواهید کرد. پوسته خارجی این میوه سفت و سخت اما داخلش نرم و گوشتی می باشد.
مکان های پیشنهادی برای صرف میوه دورین: تمام مکان های کنار جاده ای
۴- ناسی لِماک (Nasi Lemak)
ناسی لِماک محبوب ترین صبحانه در مالزی است.
مکان های پیشنهادی برای صرف ناسی لِماک:
Village Park, 5 Jalan SS21/37, Damansara Utama, Damansara, Petaling Jaya, 47401
۵- چای تِه تاریک آکا پول (Teh Tarik aka Pull Tea)
آیا در زبان انگلیسی به این چای پول تی گفته می شود؟ این نوشیدنی انرژی زا صبحانه، طعمی ۱۰۰ برابر بهتر از رِدبول دارد.
مکان های پیشنهادی برای صرف چای ته تاریک آکا پول: تمام رستوان های مامَک (رستوران های ۲۴ ساعته) (Any mamak restaurant)
۶- روتی تیشو (یک نام مخصوص)
شیرین و ترد.
مکان پیشنهادی برای صرف این نان:
Kayu Nasi Kandar, Aman Suria, Petaling Jaya, Malaysia
۷- هوکییِن می (Hokkien Mee)
شاید این سوال در ذهنتان پیش آید که می در این لیست چکار می کند؟ اما به می اعتماد کنید و حتماً آن را در رستوران های کوآلالامپور امتحان نمایید.
مکان های پیشنهادی برای صرف: کیم لاین کین در محله چینی ها (Kim Lian Kee at Chinatown)
۸- اردک برشته (Roasted Duck)
آیا کسی هم پیدا می شود که این غذای هیجان انگیز را دوست نداشته باشد؟
مکان های پیشنهادی برای صرف اردک برشته: (Sek Yuan at Pudu)
۹- برنج و مرغ (Chicken Rice)
این غذا اینقدر عالی است که دیگر چیزی برای گفتن باقی نمی ماند.
مکان های پیشنهادی برای صرف برنج و مرغ : Wong Meng Kee at Pudu
۱۰- ماهیتابه سفالی لوح شو فان (Claypot Loh Shu Fun)
می توان از این غذا به عنوان یکی از بهترین انتخاب ها برای ناهار در کوآلالامپور نام برد.
محل پیشنهادی برای صرف ماهیتابه سفالی لوح شو فان: رستوران چاینا تاون سِنگ کی در خیابان جالان سلطان (Restoran China Town Seng Kee at Jalan Sultan)
۱۱- چای هاینان (Hainan Tea)
حتی افراد مفرح و لامبورگینی سوار هم تنها برای نوشیدن این چای به مکان هایی ساده و معمولی می روند. چای هاینان به حدی پرطرفدار است که می توان از آن به عنوان تهدیدی برای آشپزان هتل های پنج ستاره نام برد.
مکان پیشنهادی برای نوشیدن چای هاینان:
Ah Weng Koh Hainan Tea, Jalan Melati, Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia.
۱۲- باک کوت تِه (Bak Kut Teh)
مواد اصلی تشکیل دهنده این سوپ سبزیجات پخته با گوشت خوک می باشد.
مکان پیشنهادی برای صرف سوپ باک کوت تِه:
Mo Sang Kor Bak Kut Teh, 41, Jalan Bangau, Taman Berkeley, Klang, 41150
۱۳- بِنانا لیف (برگ موز)
این غذا یکی از محبوب ترین غذاهای کوآلالامپور است.
مکان های پیشنهادی برای صرف:
Nagasari Curry House, Jalan Nagasari, Kuala Lumpur, Bukit Bintang, 50200
۱۴- موز سرخ شده Deep Fried Banana (Banana Fritters)
شاید موز سرخ شده کمی تعجب برانگیز باشد، اما حتماٌ آن را امتحان کنید.
مکان پیشنهادی برای صرف موز سرخ شده:
Brickfields Pisang Goreng, Jalan Thambipillay, Brickfields, 50470
۱۵- سِندول (Cendol)
چیز سبزی که در عکس می بینید، یک نوع پودینگ است که در تهیه آن از شکر مِلاکا و شیر نارگیل استفاده شده است. دسری فوق العاده با طعمی به یاد ماندنی. طعمی برتر از بستنی هاگِن داز.
مکان توصیه شده برای صرف دسر سِندول:
Sulaiman’s Cendol, In front of Restoran M.S.S. Maju, Jalan Pasar Baharu, Off Jalan Pudu, Kuala Lumpur
۱۶- رَملی برگر (Ramly Burger)
این برگر شاید ظاهر خوبی ندارد، اما بسیار خوشمزه است. برگری بی نظیر که در تهیه آن از سس مایونز و گوشت مرغ و بره گریلی استفاده شده و می توان آن را به راحتی در مکان های کنار جاده ای پیدا کرد.
مکان پیشنهادی برای صرف رَملی برگر:
OM Burger, Lorong Kolam Air Lama 1 Ampang KL (in front of 7-11), Taman Tun Dr Ismail, Segambut, Kuala Lumpur
۱۷- ساتای (Satay)
ساتای یک نوع کباب است که با زغال طبخ شده و هیجان انگیزترین بخش آن قسمت سوخته اش می باشد.
مکان پیشنهادی برای صرف ساتای: پارک دین ساتای (Pak Din Satay)
۱۸- نودل وُنتون (Wonton Noodle)
این غذا بافتی بسیار لطیف دارد که مواد اولیه برای تهیه آن شامل سس سویا، روغن کنجد و گوشت خوک مخلوط شده با رشته های نودل می باشد.
Koon Kee Wantan Mee, No 95, Jalan Hang Lekir, Kuala Lumpur, City Center (Old), 50000
۱۹- گوشت خشک شده (آکا باکوا aka Bakkwa)
می توان از این گوشت های کباب شده با زغال چوب به عنوان یک میان وعده به یاد ماندنی نام برد، غذایی فوق العاده با طعمی بی نظیر که هرگز اشتیاقات غذایی و اشتهایتان را کور نخواهد کرد.
مکان پیشنهادی برای صرف گوشت خشک شده:
۱۲۰, Jalan Imbi, 55100 Kuala Lumpur, Malaysia
۲۰- چی چیون فانگ (Chee Chiong Fun)
این غذا در واقع یک رشته برنجی است که اصلی ترین موادی که در تهیه آن به کار رفته شامل سس شیرین قهوه ای و گاهی اوقات ادویه کاری می باشد. شاید این غذا کمی
عجیب غریب به نظر رسد، اما طعمی فوق العاده دارد.
۲۱- میوه ها
میوه های متنوع بسیاری مانند میوه ستاره ای (starfruit)، مِگاستین (magosteen)، دو کو (duku)، سیکو (ciku) و رَمبوتان (rambutan) در کوآلالامپور یافت می شوند.
مکان های پیشنهادی برای صرف: خیابان جالان آلور (Jalan Alor)
۲۲- روجاک هندی (Indian Rojak)
این غذای فوق العاده با خمیر سرخ شده، میگو سرخ شده، تخم مرغ پخته، خیار خرد شده و سس بادام زمینی با تیکه های سیب زمینی و لوبیا سرو می شود.
مکان پیشنهادی برای صرف:
Subang SS15 Rojak, Jalan SS15/3B, Subang Jaya, 47500
اگر دوستی دارید که می خواهد به کوآلالامپور سفر کند، این مقاله را با او نیز به اشتراک بگذارید تا انگیزه های سفرش افزایش یابد.
تاریخ ارسال : ۱۳۹۵/۱۲/۱
منبع: توریستگاه
کلمات کلیدی: کوالالامپور ,کشور کوالالامپور ,غذاهای کوالالامپور ,میوه های متنوع کوالالامپور