۱۰ رستوران برتر حال حاضر جهان

آشنایی با ۱۰ رستوران برتر حال حاضر جهان

10 رستوران برتر حال حاضر جهان
امروز، لیستی از ۵۰ رستوران برتر دنیا اعلام شد که در آن، رستوران اِلِون مادیسون پارک (Eleven Madison Park) شهر نیویورک، جایگاه اول را به خود اختصاص داده است. در سال  ۲۰۰۴ مردی به نام توماس کلر (Thomas Keller) با احداث یک رستوران فرانسوی دوبار پشت سرهم توانست در رده اول قرار گیرد و این در حالی است که هیچ رستوران آمریکایی تا کنون نتوانسته بود حتی خود را به ده رستوران برتر لیست هم برساند. جالب است بدانید که رستوران بلوهیل (Blue Hill) در استون بارنز (Stone Barns) مقام یازدهم و لی‌برناردین (Le Bernardin) مقام هفدم را به دست آوردند. سه رستوران مشهور دیگر آمریکا نیز که شامل آلینا (Alinea) در شهر شیکاگو، سایسون (Saison) در شهر سان فرانسیسکو و کاسم (Cosme) در شهر نیویورک بودند، مقام های بالاتر از ۵۰ را به دست آوردند. در ادامه قصد داریم به معرفی ۱۰ مورد از بهترین رستوران های جهان بپردازیم.
صاحبان رستوران، ویل گویدارا (Will Guidara) و دنیل هام (Daniel Humm) به عنوان برندگان میلیونر در دنیا معرفی شده اند. درخواست های رزرو بسیاری از سوی مشتریان به رستوران، آنها می شود ولی ممکن است برای بازسازی مجدد بنای رستوران، آن را برای ماه ژوئن تعطیل کنند. با این حال، گویدارا و هام در همپتونز (Hamptons) در رستورانی مشغول خواهند بود.
1. رستوران اِلِون مادیسون پارک در نیویورک، کشور آمریکا
مدت هاست که شهر مودنا برای کشورش، فراتر از یک پایتخت غذایی ارزش دارد و به تازگی، مردم کشور ایتالیا، از این شهر به عنوان نقطه عطف بزرگی در کشورشان یاد می کنند.  آشپز معروف رستوران، اوستریا فرانچسکانا، بدون شک نقش مهمی در شهرت این رستوران، دارد.
2. رستوران اوستریا فرانسسکانا (Osteria Francescana)
منطقه کاتالان (Catalan) در کشور اسپانیا، با همه زیبایی هایش به جنگل بارانی معروف است. برادران روکا، رستورانی، را در این منطقه احداث کردند که در رتبه بندی جهانی، دوبار در جایگاه اول قرار گرفته است.
3. رستوران ال کلر دکانروکا (El Celler de Can Roca)
مارو کولاگرکو (Mauro Colagreco) آرژانتینی، رستورانی در ریوییِرا (Riviera) فرانسه ساخته است که در آنجا انوع غذاهای لذیذ سواحل مدیترانه ای را برای مشتریان عرضه می کند. منوی غذای تازه و ظروف جدید و منحصر به فرد این رستوران، سبب شده است تا شهرت ستاره ای خود را به جهان آشکار کند و تمامی مشتریان از آن راضی باشند.
4. رستوران میرازور (Mirazur) در شهر منتون، کشور فرانسه
سنترال که یکی از بهترین رستوران های آمریکای لاتین می باشد، مصمم است تا تنوع زیستی (تنوع جانوران و گیاهان) پرو را در منوی خود تجربه کنند. سرآشپز ویرجیلیو مارتینز (Virgilio Martínez) و پیا لئون (Pia León)، که علاوه بر یک تیم آشپزی حرفه ای، زن و شوهر می باشند، به وضوح یک تعادل در کار و محیط زیست خود به وجود آورده اند.
5. رستوران سنترال (Central) در شهر لیما (Lima)، کشور پرو
رستوران محلی و تمام سنتی ویکتور آرگوینزونیز(Victor Arguinzoniz)، تمامی غذاهای خوش طعم و لذیذ را در خود دارد. دوست دارید چه چیزی برای خوردن سفارش دهید؟ ذرت ترد با جوجه تیغی بهترین غدای مخصوص این رستوران است.
6. رستوران آسادور اکسباری (Asador Etxebarri)
این سومین سالی است که سرآشپز و رئیس رستوران، گاگان به عنوان برترین رستوران قاره آسیا انتخاب می شود. مدرن بودن غذاهای هندی آن در تمام جهان شناخته شده است و شکلک ها (ایموجی) در منوی غذایی این رستوران در میان مردم محبوبیت زیادی دارد.
7. رستوران گاگان (Gaggan) در شهر بانکوک، کشور تایلند
رستوران، مشهور کشور پرو و در حقیقت آمریکای لاتین که دومین رستوران، برتر این کشور است، در مقام هشتم جهان قرار دارد. سرآشپز میتسوهارا سومورا (Mitsuharu Tsumura)، در لیما متولد شده است و در دانشگاه های کشور آمریکا و ژاپن تحصیلات خود را گذرانده است. منوی غذای رستوران، مادیو، به گونه ای است که غذاهای آن، طعم خوش و دلپذیری از غذاهای ژاپنی را به مشتری می دهد.
8. رستوران مایدو (Maido) در شهر لیما، کشور پرو
ممکن است گل ها به عنوان غذای خوبی در جهان شناخته نشوند و در منوی اکثر رستوران ها دیده نمی شوند ولی غذای مخصوص رستوران، موگارتیز که گل ادریس خشک شده با کاکائو نام دارد نظر شما را تغییر می دهد. هنوز به این رستوران علاقمند نشده اید؟ این رستوران، قادر است تا ۲۰ وعده غذا برای مشتریان خود سرو کند.
9. رستوران موگارتیز (Mugaritz) در شهر سن سباستین (San Sebastian)
رستوران، استیریک جزو ۱۰ مورد از بهترین رستوران های، جهان است که رئیس آن هینیز ریتباور (Heinz eitbauer) می باشد. تیم آشپزی این رستوران، تخصص فراوانی در طبخ انواع غذاهای مدرن اتریشی دارند. از جمله این غذاها می توان به ماهی های خوشمزه و لذیذی اشاره کرد که از آب تازه کوهستان این منطقه گرفته می شود که سر میز مشتری ها درون موم عسل داغ پخته می شود.
10. رستوران استیریک (Steirereck) در شهر ویئنا (Vienna)

حتما ببینید

آش کلم برگ

آش کلم برگ

آش کلم برگ این آش یک آش ایرانی است که زادگاه آن تبریز است اما …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *