خانه / ترین ها / خوراکی ها / آش کلم برگ

آش کلم برگ

آش کلم برگ

آش خوشمزه کلم برگ، مخصوص تبریزی‌های باسلیقه است

آش کلم برگ
آش کلم برگ

 

مواد لازم:

نخود: یک دوم پیمانه

لوبیا چیتی: یک دوم پیمانه

نمک، فلفل و ادویه: مقداری

عدس: دو سوم پیمانه

کلم برگ: خرد شده 200 گرم

پیاز داغ: 2 قاشق سوپ خوری

سیر داغ: 1 قاشق سوپ خوری

هویج نگینی خرد شده: 3 عدد

برگ کرفس: 50 گرم

رشته آش: 200 گرم

کشک: یک دوم پیمانه

روش تهیه:

نخود و لوبیا را از شب قبل با مقداری آب بخیسانید. سپس آب آن را عوض کنید و با مقدار کمی نمک روی حرارت قرار دهید تا نیم‌پز شود.

آن گاه عدس را بیفزایید و پس از ده دقیقه، کلم برگ را ریز خرد کنید و به همراه پیاز داغ، سیر داغ و ادویه در آش بریزید.

حالا هویج نگینی را به همراه برگ‌های کرفس خرد شده اضافه نمایید و اجازه دهید تمام مواد پخته شوند.

اکنون رشته آش را در آش بریزید تا نرم شود.

در پایان، کشک را در آش بریزید و نمک آن را نیز اندازه نمایید.

انرژی کل 1700 کیلوکالری

نکات تکمیلی در مورد آش کلم برگ

آش کلم برگ جزو غذای محلی – آذربایجانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 4 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
آش کلم برگ را می توانید در وعده پیش غذا – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

همچنین ببینید

شیرینی‌های آلمانی‌ها برای کریسمس

شیرینی‌های آلمانی‌ها برای کریسمس این روزها خانواده‌های آلمانی به همراه کودکانشان سرگرم پختن شیرینی‌های خوشمزه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *