لذیذترین غذاهای اسپانیایی که حتما باید امتحان کنید + تصاویر

دور از حقیقت نیست اگر بگوییم آن هنگام که پای شناخت قدرت ویژه ی غذاها به میان آمد، اسپانیا دیر سر میز حاضر شد و آشپزی ایتالیایی و فرانسوی گوی سبقت را از آن ربودند! هرچند در سال های اخیر، توجه مردم به آشپزی اسپانیایی و طعم های فوق العاده ی آن جلب شده است.

آشپزهای سرشناسی همچون فرران آدریا Ferran Adria مغز متفکر رستوران El Bulli (در حال حاضر تعطیل است) و برادران روکا Roca brothers بنیان گذاران El Celler de Can Roca تحسین بین المللی را برای آشپزی اسپانیایی به همراه آورده اند.

اما قلب آشپزی اسپانیایی در شکل روستایی و طبیعت وطنی خود باقی مانده که این موضوع میراث زمانی است که اسپانیایی های تحت فشار مجبور بودند برای تامین معاش روی زمین سخت کار کنند. در این مطلب ۱۲ مورد از برترین غذاهای اسپانیایی را برای شما انتخاب نموده ایم که در سفر به اسپانیا نباید از امتحان کردن آنها غافل شوید.

پئیا مسلما مشهورترین غذای اسپانیایی است و اصالتا از نواحی اطراف والنسیا برخاسته و دو شکل اصلی دارد: پئیا با خرگوش و مرغ و پئیا با غذاهای دریایی.

در این غذا زعفران به برنج رنگ داده و زیر غذا باید حسابی برشته شود که به آن Socarrat می گویند.

کجا این غذا را امتحان کنیم؟ La Matandeta نزدیک البوفرا Albufera، والنسیا

غذاهای اسپانیایی که حتما باید امتحان کنید

غذاهای اسپانیایی که حتما باید امتحان کنید

غذاهای اسپانیایی که حتما باید امتحان کنید

این غذا یکی از ارکان اصلی بشقاب های کوچک است که یک منوی کلاسیک تاپاس را تشکیل می دهند. نام این غذا به انگلیسی brave potatoes یا سیب زمینی های شجاع است که دلیل نامگذاری در حقیقت به تندی سس بر می گردد، آن هم در سرزمینی که کلا از غذاهای تند اجتناب می شود.

در این غذا سیب زمینی ها به شکل مکعب خرد شده و کمی سرخ می شوند و روش سرو شدن آنها در همه جا یکسان است. سس روی سیب زمینی ها می تواند در انواع متفاوتی از سس گوجه ی تند تا مایونز سیردار با گردی از پیمینتو Pimiento (پاپریکای دودی) یا هر دو باشد. اینگونه گفته می شود که هر چه کافه کثیف تر باشد براواس آن خوشمزه تر است.

به طور کلی ریشه های تاپاس را باید در قسمت های جنوبی اسپانیا و به عنوان انطباقی با فرهنگ اجتماعی غذا خوردن در بیرون خانه جست و جو نمود. به طور کلی، تاپاس شیوه ای از زندگی است که در آن عامل کلیدی سهیم شدن در غذا و فرصتی برای امتحان کردن غذاهای متنوع در یک وعده ی غذایی است.

کجا این غذا را امتحان کنیم؟ La Taverna del Clínic، بارسلونا

غذاهای اسپانیایی که حتما باید امتحان کنید

غذاهای اسپانیایی که حتما باید امتحان کنید

غذاهای اسپانیایی که حتما باید امتحان کنید

این سوپ اندلوسی با پایه ی گوجه فرنگی بیشتر از همه بخاطر اینکه سرد سرو می شود معروف است. همین موضوع می تواند برای آنهایی که انتظار چنین چیزی را ندارد بسیار شوک آور باشد. اما لذت خوردن یک سوپ خنک در گرمای سوزان تابستان های سویل مشخص می شود.

مواد اصلی این سوپ به غیر از گوجه فرنگی، فلفل، سیر، نان و مقادیر زیادی روغن زیتون است.

کجا این غذا را امتحان کنیم؟ Enrique Becerra، سویل

غذاهای اسپانیایی که حتما باید امتحان کنید

غذاهای اسپانیایی که حتما باید امتحان کنید

غذاهای اسپانیایی که حتما باید امتحان کنید

یکی از بشقاب های متداول در منوی تاپاس، پیمینتو د پادرون می باشد که فلفل های سبزی است که اصالتا محصول شهری به همین نام در گالیسیا (مناطق انبوه و بارانی شمال غربی اسپانیا) می باشد.

این فلفل های سبز سرخ شده و با نمک سرو می شوند. طعم این فلفل ها معمولا شیرین و ملایم است اما هرازگاهی یک فلفل بسیار تند نیز می تواند در میان آنها وجود داشته باشد که این مسئله هیجان خوردن این غذا را افزایش می دهد.

کجا این غذا را امتحان کنیم؟ Bierzo Enxebre، سانتیاگو د کومپوستلا

غذاهای اسپانیایی که حتما باید امتحان کنید

غذاهای اسپانیایی که حتما باید امتحان کنید

غذاهای اسپانیایی که حتما باید امتحان کنید

این غذا که گردشگران کمتر آن را می شناسند نوعی پاستای اسپانیایی شبیه به ورمیشل است. این غذا در کاتالونیا و والنسیا در میان غذاهای دریایی بسیار محبوب است و به خاطر طعم و مزه ی خود رقیب پئیا محسوب می شود. فیده ئوآ معمولا در ظرف پئیا پخته می شود.

کجا این غذا را امتحان کنیم؟ El Rall، والنسیا

غذاهای اسپانیایی که حتما باید امتحان کنید

غذاهای اسپانیایی که حتما باید امتحان کنید

غذاهای اسپانیایی که حتما باید امتحان کنید

املت اسپانیایی علاوه بر مواد تشکیل دهنده ی اصلی، می تواند با فلفل و پیاز و سوسیس تهیه شود، اما نسخه ی اصلی این غذا فقط از سیب زمینی و تخم مرغ تشکیل شده است. سیب زمینی ها خرد شده و کمی تفت داده می شوند و سپس روی حرارت بالا با مخلوط تخم مرغ ترکیب می گردند؛ سخت ترین قسمت کار وقتی است که می خواهید تابه را برگردانید تا طرف دیگر تورتیا نیز سرخ شود.

اگر شما به درستی از پس این کار بربیایید یک نفر باید فریاد بزند « Olé!»؛ در صورتی که نتوانید این بخش را به راحتی پشت سر بگذارید نتیجه تورتیایی نیمه پخته است که در همه جای آشپزخانه ی شما پخش و پلا می باشد.

کجا این غذا را امتحان کنیم؟ هر کافه ی تاپاس معتبری می تواند جز انتخاب های شما قرار گیرد.

غذاهای اسپانیایی که حتما باید امتحان کنید

غذاهای اسپانیایی که حتما باید امتحان کنید

غذاهای اسپانیایی که حتما باید امتحان کنید

چورروس در حقیقت خمیر سرخ شده ای است که در ابعاد سوسیس بریده شده و با پودر شکر پوشانده می شود و میان وعده ای محبوب در اسپانیا محسوب می گردد. این خوراکی خوشمزه در جشن ها و مهمانی های خیابانی مخصوصا زمانی که توسط فروشنده های کنار خیابان فروخته می شوند، بسیار محبوب و پرطرفدار هستند. چورروس معمولا با فرو بردن در شکلات مایع خورده می شود.

کجا این دسر را امتحان کنیم؟ San Ginés، مادرید

غذاهای اسپانیایی که حتما باید امتحان کنید

غذاهای اسپانیایی که حتما باید امتحان کنید

غذاهای اسپانیایی که حتما باید امتحان کنید

یکی دیگر از آیتم های متداول در منوی تاپاس، کروکتاس است. کروکتاس در حقیقت تیوب هایی از سس بشامل هستند که با پودر سوخاری پوشانده شده و سرخ شده اند و بسیار نیز خوش طعم می باشند. یکی از انواع محبوب کروکتاس مدلی است که با ماهی کاد شور تهیه می شود.

کجا این غذا را امتحان کنیم؟ Casa Julio، مادرید

غذاهای اسپانیایی که حتما باید امتحان کنید

غذاهای اسپانیایی که حتما باید امتحان کنید

غذاهای اسپانیایی که حتما باید امتحان کنید

این غذا نیز یکی دیگر از انواع تاپاس های کلاسیک است، البوندیگاس یا همان «کوفته قلقلی در سس گوجه» در تمام نقاط اسپانیا سرو می شود. یکی دیگر از انواع خوشمزه ی این غذا درست کردن آن با سس بادام است.

کجا این غذا را امتحان کنیم؟ Cafe OMKA، گرانادا

غذاهای اسپانیایی که حتما باید امتحان کنید

غذاهای اسپانیایی که حتما باید امتحان کنید

غذاهای اسپانیایی که حتما باید امتحان کنید

میگاس غذایی بسیار خوشمزه و نمونه ی بارز این مسئله است که آشپزی اسپانیایی تا چه اندازه از غذاهای روستایی تاثیر پذیرفته است. این غذا از خرده نان های سرخ شده در در کنار مواد دیگری همچون سوسیس یا بیکن تهیه می شود؛ در کل ترکیبات متنوعی برای آن وجود دارد.

این غذا که زمانی خوراک کارگران کشاورز بوده و به دلیل صرفه جویی در مواد اولیه شکل گرفته، امروز راه خود را به منوی رستوران های شیک باز کرده است.

مانند بسیاری از آشپزی های سنتی دیگر، ریشه های روستایی این غذا در استفاده از مواد پایه و رایج خود را نشان می دهد که از آن جمله می توان به شیوه های استفاده از مواد در دسترس مانند مصرف تمام قسمت های حیوانات (بینی تا دم)، تهیه ی غذا با باقیمانده ی مواد خوراکی (مانند میگاس) و راهکارهایی برای حفظ مواد غذایی مثل نمک سود کردن، ترشی انداختن و نگهداری در روغن اشاره نمود.

کجا این غذا را امتحان کنیم؟ Eustaquio Blanco، Cáceres

غذاهای اسپانیایی که حتما باید امتحان کنید

غذاهای اسپانیایی که حتما باید امتحان کنید

غذاهای اسپانیایی که حتما باید امتحان کنید

یکی از غذاهای بسیار لذیذ در اسپانیا، باکالائو یا ماهی کاد نمکی است که توسط ماهیگیران اسپانیایی از سرزمین های دورتری مانند نروژ به این منطقه آورده شده است. از آنجا که این ماهی در آب های اطراف اسپانیا یافت نمی شد برای اینکه در طول سفر دچار فساد نشود آن را نمک سود می کردند.

برای مصرف این ماهی ابتدا آن را به مدت ۲۴ ساعت در آب قرار می دهند تا تمامی نمک آن البته به استثنای میزان اندکی خارج شود.

باکالائو به روش های مختلفی سرو می شود که یکی از محبوب ترین آنها با سس پیل پیل است که از روغن زیتون، سیر و عصاره ی ماهی تشکیل شده و در باسک بسیار متداول می باشد.

کجا این غذا را امتحان کنیم؟ Bar Gatz، بیلبائو

غذاهای اسپانیایی که حتما باید امتحان کنید

غذاهای اسپانیایی که حتما باید امتحان کنید

غذاهای اسپانیایی که حتما باید امتحان کنید

آیا فکر می کنید که سرخ کردن شیر غیرممکن است؟

دوباره فکر کنید!

لچه فریتا یا همان شیر سرخ شده یکی از دسرهای پرطرفدار اسپانیایی است که از ترکیب شیر، زرده تخم مرغ و آرد تهیه می شود. بدین ترتیب که پس از مخلوط کردن، این مواد را در یخچال قرار می دهند تا سرد و جامد شود، در نهایت آن را در پودر سوخاری غلتانده و سرخ می کنند.

این دسر می تواند داغ یا سرد سرو شود.

کجا این دسر را امتحان کنیم؟ Casa Alvarez، مادرید

غذاهای اسپانیایی که حتما باید امتحان کنید

غذاهای اسپانیایی که حتما باید امتحان کنید

غذاهای اسپانیایی که حتما باید امتحان کنید

منبع : edition.cnn

 

نوشته شده توسط : سایت لست سکند

حتما ببینید

ساندویچ زاپاتا سهروردی در سایت سفرنامه

ساندویچ زاپاتا سهروردی

ساندویچ زاپاتا سهروردی سلام به همه خوبان سایت سفرنامه یکی از خوردنی هایی که در پایان …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *