بهترین جاها برای امتحان کردن غذاهای دریایی
یکی از علاقه مندی های برخی از مسافران امتحان کردن انواع غذاهاست ، در کنار غذای محلی هر منطقه، غذاهای دریایی نیز طرفداران خودشان را دارند. شاید عجیب به نظر برسد اما این ده جا ، بهترین جا برای خوردن غذاهای دریایی می باشد.
آبهای دریای اژه با گونه های زیادی از ماهی پر شده است. اما یک غذای دریایی از همه بهتر است: هشت پای کباب شده. مسافران با قدم زدن در بندر زیبای نائوسا ده ها رستوران خواهند دید که گوشت هشت پا جلوی درب آنها در حال خشک شدن در آفتاب است. نتیجه این فرآیند تبدیل به یکی از خوشمزه ترین غذاهای دریایی می شود که تا به حال خورده اید!
این بازار بزرگترین بازار ماهی در شرق آفریقا و همچنین بسیار پرهرج و مرج است. این بازار به ۸ قسمت مختلف تقسیم می شود که تمام طول روز مشغولند. برای یک بسته تازه از ماهی ساردین به قسمت یک بروید یا برای یک خرید خوشمزه تر و دلپذیر تر به قسمت سه بروید.
با گشتی کوتاه در قایق ماهیگیران می توانید غذای شکارچیان خرچنگ آلاسکا را تجربه کنید. بعد از اینکه اشتهای شنا باز شد به ساحل برگردید و برای خوردن خرچنگ دانجنس به George Inlet Lodge بروید.
Sukiyabashi Jiro نام یک رستوران ژاپنی که هم در مستند Jiro Dreams of Sushi در سال ۲۰۱۱ از آن یاد شده و هم اوباما برای شام به آنجا رفته است. این رستوران یکی از بهترین رستوران های سوشی در سراسر دنیاست. رزرو غذایی که خود Jiro درست می کند کمی مشکل است اما اگر موفق شوید یک سوشی فوق العاده خوشمزه در انتظار شماست.
در یک تور یک روزه در قایق تاسمانیایی مزه صدف آبالون را تجربه کنید. شما قایق را با مزه خرچنگ و صدف تازه پرورشی ترک خواهید کرد.
در بالای سراسیمگی بازار ماهی Mercado de Mariscos رستورانی وجود دارد که یک غذای ساده اما بسیار دلپذیر از ماهی سرخ شده و خرچنگ تازه سرو می کند. شما می توانید خودتان از بازار پایین خرید کنید و سپس آن را به رستوران بسپارید تا جادو کند! همچنین در اطراف بازار پر از ظرف های کوچک هشت پا، ماهی کوروینا و صدف حلزونی است که قیمت هر کدام حدود ۱ دلار است.
این فستیوال سالیانه که از سال ۱۹۵۴ شروع شده قدیمی ترین فستیوال صدف دنیاست. شهریور هر سال می توانید موسیقی زنده، شام، و البته خوردن مقدار زیادی صدف گالوی را تجربه کنید.
بین ویکتوریا هاربر و جانکبی جایی را پیدا می کنید که هنگ کنگ قدیمی در آن پنهان شده است: دهکده ماهیگیری قدیمی Lei Yue Mun. این ناحیه پر از خانه های چوبی قدیمی و بهترین غذای دریایی در کل شهر است. به Kowloon بروید تا ماهی را خودتان از بازار شلوغ آنجا بخرید و بعد آن را به رستورانی به انتخاب خودتان تحویل دهید.
در این مکان که در شمال سانفرانسیسکو قرار گرفته شما می توانید مقدار زیادی صدف و خرچنگ تازه تمیز شده را از بندر Tomales خریده و همانجا به پیک نیک رفته و آنها را کباب کنید و با خام بخورید.
Moules-frites یا صدف-سیب زمینی غذای سنتی بلژیک است اما تعداد رستوران هایی که این غذا را سرو می کنند بسیار زیاد است. اما برای بهترین تجربه به Chez Léon بروید: یک رستوران ۱۲۱ ساله که بروکسل را در نقشه غذاها قرار داد!
منبع: cntraveler