غذاهای کلمبیایی معمولا دارای گوشت و پر از طعم و ادویه هستند. در این مطلب قصد داریم برخی از خوشمزه ترین غذاهای کلمبیایی را به شما معرفی کنیم:
- Bandeja Paisa
باندخا پییسا، غذای ملی کلمبیا است. در اصل این غذای پرکالری را کارگران مصرف می کردند تا در تمام طول روز انرژی داشته باشند. امروز این خوراکی یک وعده ی اصلی ناهار بوده و در مواقع خاص یا در زمان گرسنگی شدید میل می شود. این غذا از برنج، plantain، کیک ذرت یا arepa، آووکادو، گوشت چرخ شده و سوسیس تشکیل شده و معمولا روی آن یک تخم مرغ نیمرو قرار می گیرد.
- Empanadas
امپانادا یا همان پیراشکی بهترین میان وعده ای است که می توانید حین حرکت آن را میل کنید. داخل این خمیر را می توانید با هر چه که دوست داشتید پر کنید اما از جمله محبوب ترین آنها می توان به گوشت، مرغ یا پنیر اشاره نمود. امپانادا میان وعده ای بسیار محبوب است که در سراسر آمریکای لاتین مصرف می شود، اما نکته ای که امپاناداهای کلمبیا را از سایر نقاط متمایز می کند این است که در روغن فراوان سرخ می شوند.
- Sancocho
ایده ی اصلی بسیاری از غذاهای کلمبیایی حول تهیه ی غذا بر پایه ی مواد اولیه می چرخد. بهترین راه برای بیرون کشیدن بیشترین طعم از قطعات بزرگ تر گوشت این است که آنها را برای مدت زمان طولانی در سوپ ها یا خورش ها پخت. خورش سنتی کلمبیایی، سانکوچو نام دارد و انواع مختلف مرغ و گوشت آن همگی خوشمزه هستند.
- Almuerzo Corriente
کلمبیایی ها در تهیه ی ناهار مهارت زیادی دارند. این غذا نیز یک ناهار بسیار مقوی است. شما غذای خود را با یک سوپ آغاز می کنید و در ادامه وعده ی اصلی بزرگ انتظارتان را می کشد که از برنج، گوشت یا ماهی، نوعی عدس و کمی سالاد در گوشه ی آن تشکیل شده است.
- Chocolate con queso
شکلات با پنیر در حقیقت تکه های پنیر هستند که در شکلات داغ فرو برده می شوند و ممکن است غذای مورد علاقه ی شما نباشد اما کلمبیایی ها عاشق آن هستند. به طور خاص، شکلات و پنیر در پایتخت کلمبیا یعنی بوگوتا طرفداران زیادی دارد و معمولا برای صبحانه یا حوالی ۴ عصر و به عنوان میان وعده ی بعدازظهر خورده می شود.
- Fritanga
فریتانگا ترکیبی هیجان انگیز از سیرابی سرخ شده است. ممکن است در نگاه اول خوشمزه به نظر نرسد، اما این غذا شیوه ای عالی برای خوردن گوشت هایی است که معمولا آن ها را نمی خورید و بهتر است در این غذا تجربه اش کنید.
- Arroz con pollo
در آشپزی کلمبیایی، برنج تنها در کنار غذا استفاده نمی شود بلکه به عنوان پایه ی برخی از بهترین غذاها به کار می رود. در این غذا نیز برنج و مرغ به همراه آب مرغ پخته می شوند. این غذا بسیار پرطرفدار است و طرز تهیه ی آن نیز ساده است. در کنار این غذا معمولا سس گوجه فرنگی قرار می گیرد و در کل غذای ارزانی است که همه می توانند از آن لذت ببرند.
- Chuzo desgranado
این غذا میان وعده ی آخر شب است که در کافه های ۲۴ ساعته سرو می شود و ترکیبی از سوسیس، مرغ و گوشت است که بر بستری از کاهو قرار گرفته اند. روی این غذا معمولا ذرت شیرین، چیپس با سس سالسا و تارتار و همچنین آناناس قرار می گیرد.
- Cazuela de mariscos
قابلمه ی غذاهای دریایی، خورش خامه ای متشکل از غذاهای دریایی است که در امتداد ساحل بسیار محبوب می باشد. این غذا را با شیرنارگیل، سبزیجات متنوع و ادویه های مختلف تهیه می کنند که شما همچنین می توانید هر نوع غذای دریایی که خواستید به آن اضافه کنید، اما میگو معمولا جز جدایی ناپذیر این غذاست. درست است که این غذا نوعی سوپ تند و تیز است اما در تمام روزهای سال میل می شود.
- Pan de bono
این غذا لقمه نان های گرد و کوچک هستند که با پنیر شیرین طعم دار شده و در سراسر کلمبیا محبوب هستند. صبح ها ترکیب این نان با یک فنجان شکلات عالی می شود، اما به عنوان میان وعده و در تمام اوقات روز نیز خورده می شوند. برای دوستداران نان، این نان های کوچک و خوشمزه موردی است که حتما باید آن را امتحان کنند.
منبع: theculturetrip