برترین و هیجان انگیزترین غذاهای روسیه (قسمت دوم)
همراه ما با معرفی غذاهای روسیه از سایت سفرنامه باشید.
خاچاپوری
نان برشته ی قایقی شکلی است که با انواع مختلفی از پنیر آب شده پر می شود.
نان تازه به تنهایی خوشمزه است چه رسد به اینکه با انواعی از پنیرهای آب شده نیز پر شده باشد. بعضی از افراد دوست دارند یک تخم مرغ نیز روی آن بیندازند که آن را جذاب تر می کند.
این غذا خورشی متشکل از گوشت گاو، سیب زمینی، هویج، جعفری و کرفس است که با سیر و شوید مزه دار شده باشد. این غذا داغ و با قرار دادن مقداری خامه ترش روی آن سرو می شود.
Zharkoye عطر و طعمی خانگی داشته و تهیه ی آن آسان است. ضمن اینکه می توانید انواعی از مواد مختلف دیگر را نیز به آن اضافه کنید. لازم به ذکر است که این غذا در تمام غذاخوری های روسیه سرو می شود.
پلمنی
در حقیقت خمیرهای نازکی هستند که با گوشت چرخ شده، پیاز، قارچ و گاهی اوقات شلغم پر می شوند.
مزه ی پلمنی به میزان زیادی وابسته به کیفیت خمیر آن است. دستور تهیه ی این غذا انعطاف پذیر بوده و تقریبا هر نوع موادی را می توان در آن قرار داد. به همین دلیل است که این غذا در بین دانشجویان و افراد مجرد در روسیه طرفداران زیادی دارد.
شیشلیک روسی
نوعی کباب است که در آن می توان از هر نوع گوشتی استفاده کرد. موادی که گوشت قبل از طبخ در آنها خوابانده می شود در نقاط مختلف، متفاوتند و از جمله ی آنها می توان به سرکه و آب انار اشاره نمود.
مردمان روسیه عاشق شیشلیک خود هستند، در حقیقت در مسکو تعداد زیادی Shashlychnaya وجود دارد یعنی رستوران هایی که تخصص آنها شیشلیک است. شیشلیک سنتی روسی روی زغال معطر شده با برگ گیاهان تهیه می شود تا طعم آن بهتر گردد.
این نان های زنجبیلی تند با عسل تهیه شده و با مربا یا شیر غلیظ پر می شوند. مرسوم است که روی این نان ها با طرح و نقش های زیبا آراسته شوند.
این نان ها تند و تیز و شیرین هستند و نقش مهمی در فرهنگ و سنت های مردمان روسیه بازی می کند به همین دلیل موزه ای به همین نان اختصاص داده شده است.
پیراشکی
در حقیقت خمیرهای پر شده با سیب زمینی، گوشت، کلم و پنیر هستند.
در طرز تهیه ی این غذا خمیر نقش اول و گوشت نقش دوم را بازی می کند. روی پیراشکی های سنتی مقداری تخم مرغ زده شده می زنند و سپس آن را در تنور می گذارند. البته سرخ کردن پیراشکی ها نیز بسیار رایج است.
این مورد بستنی روسی است که نسبت به بستنی های دیگر خامه ای تر و مقوی تر می باشد.
روس ها عاشق بستنی هستند، به همین دلیل در هر گوشه و کناری مغازه های بستنی فروشی قرار گرفته اند. این بستنی ها از شیر غلیظ تهیه شده و معمولا روی آنها با شکلات یا توت فرنگی تزئین می شود.
چک چک
در حقیقت توپ ها یا نوارهای باریک خمیری سرخ شده هستند که روی آنها با شیره ی عسل پوشانده می شود. شیره ی عسلی این توپ ها را به هم چسبانده و جدا کردن آنها را از هم سخت می کند.
چک چک چیزی است که هر شخصی باید یک بار آن را تجربه کند. این خوراکی بیشتر در بین تاتارها محبوبیت داشته و می توان در هر شهر و روستایی به راحتی آن را تهیه نمود.
در انتها باید خاطر نشان شویم که روسیه کشور بزرگی است و تنوع غذایی زیادی دارد اما به هر حال این لیست ۱۸ تایی برای شروع بسیار کارآمد می باشد!
امیدواریم از مطالعه این مطلب در سایت سفرنامه لذت برده باشید و نظر خود را در خصوص این مطلب بیان فرمایید.
باتشکر