در سفر به اروپا چه غذاهایی را از دست ندهیم?
اروپا به دلیل داشتن غذاهای خوشمزه و افسون کننده ی خود شناخته شده است. هر کشور اروپایی دارای غذای ملی انحصاری است که در فستیوال ها با شور و هیجان زیادی چشیده شده و مورد تحسین قرار می گیرد. این خوراک های ملی لذیذ از ریشه های اولیه ی خود تا سطح آشپزی تخصصی جهانی تکامل یافته اند. در ادامه ۱۵ غذا را برای شما انتخاب نموده ایم که باید در سفر بعدی خود به اروپا امتحان کنید.
به عنوان غذای ملی اتریشی ها، این غذای خوشمزه ترکیبی از گوشت گوساله و پودر سوخاری است که به همراه سالاد، سیب زمینی سرخ کرده یا تنوری و سس سرو می شود.
مولس فریتز غذای ملی بلژیک است که از صدف آب شیرین در کنار سیب زمینی سرخ کرده تشکیل شده است.
فریکادلر غذای دانمارکی خوشمزه ای است که از گوشت گاو، گوساله یا سبزیجات درست می شود و با سس سفید، نان چاودار و کره سرو می شود.
این غذای ساده و خوشمزه، نوعی خورش گوشت گاو فرانسوی است که به صورت سنتی آن را در زمستان ها پخته و سرو می کردند. مواد اولیه ی این غذا شامل تکه های گوشت و سبزیجات می شود.
محبوب ترین غذای مجارستان سوپ غلیظی است که با تکه های گوشت، سیب زمینی و سبزیجات تهیه می شود.
موساکا غذای سنتی یونان است که با بادمجان، پیاز، گوشت و سس بشامل درست می شود.
پیتزا مشهورترین غذای ایتالیاست که بهترین های آن را می توانید در همین کشور میل کنید. شهرهای ناپل و سیسیل بهترین نقاط برای خوردن پیتزا محسوب می شوند.
پئیا غذایی اسپانیایی است که در حقیقت از آرام پختن دانه های برنج، گوشت، غذاهای دریایی و سبزیجات آماده می شود.
کوتبولر کوفته ی سوئدی است که از گوشت چرخ کرده درست شده و به طور گسترده ای در کشور مصرف می شود. این غذا را می توانید در تمام فروشگاه های آیکیا در جهان بیابید.
ساندی روست یک غذای سنتی انگلیسی است که به عنوان ناهار و شام دورهمی خانوادگی تهیه می شود. این غذا ترکیبی از گوشت، سیب زمینی، هویج و پودینگ یورکشایر است.
سرماله غذایی رومانیایی است که مواد تشکیل دهنده ی آن کلم، گوشت و برنج است. این غذا را در کریسمس و عید پاک میل می کنند.
باکالاو غذایی پرتغالی است که از ماهی cod نمک سود، زیتون و گوچه درست می شود، در انتها نیز با ادویه ها و گیاهان مختلف تزئین می گردد.
بیگوس غذای سنتی لهستان است که به خورش شکارچی نیز مشهور می باشد و شامل گوشت و کلم ترش می شود.
این غذای فاخر آلمانی برای آماده شدن نیاز به زمان دارد. گوشت آن به مدت ۳-۴ روز مرینیت شده و با سبزیجات، پخته می شود.
خورش ایرلندی ترکیبی از گوشت گاو و سبزیجات پخته شده است که در سرتاسر ایرلند یافت می شود.
منبع : holidayme