تصاویری از غذاهای پر زرق و برق و اشتها آور مکزیکی
سالانه در روز ۵ ماه می در مکزیک مراسمی برگزار می شود که Cinco De Maya نام دارد.به همین مناسبت در این پست کلکسیونی از غذاهای اصیل مکزیکی را جمع آوری کردیم که به همان اندازه که در تصویر اشتهاآور به نظر می رسد خوشمزه است.
از بستنی یخی فلفلی گرفته تا فلفل Poblano آغشته به پنیر ، تمامی این غذاها اشتیاق شما را به امتحان کردن غذاهای مکزیکی افزایش میدهد.
این غذا که بیشتر در شهر پوبلا پخته می شود غذایی است ترکیبی از فلفل Poblano همراه با گوشت خرد شده همراه با ادویه ای که با خمیری از تخم مرغ ترکیب شده و سرخ می شود و همراه با سسی از کرم گردو و دانه های انار تزیین می شود.
این غذا یک غذای معمول خانگی مکزیکی است که از ترکیب تن ماهی ، فلفل قرمز خرد شده ، تخم مرغ و پوره سیب زمینی تهیه می شود که دور تا دور آن را با خرده نان می پوشانند و سرخ می کنند.
ذرت یا Elote غذایی است که بیشتر در خیابان ها تهیه و سرو می شود ، معمولا یا همراه با چوب سرو می شود یا در لیوان.در این غذا علاوه بر ذرت ، نمک ، پودر فلفل قرمز ، پنیر و کرم ترش استفاده می شود.
نوعی شیرینی کره ای که با دانه های رنگارنگ شکلات تزیین می شود.
نوعی سوپ است که از ذرت سفید و پونه کوهی و فلفل قرمز تهیه می شود. این سوپ معمولا همراه با کاهو،پیاز،تربچه و سبزیجات دیگر سرو می شود.
نوعی دسر است که از لیموی پخته شده در شکر تهیه شده که داخل آن با نارگیل پر می شود.
یکی از غذاهای منحصر به فرد پوبلای مکزیک است که از جوجه آغشته به سس تهیه می شود که ترکیبات آن شکلات و فلفل قرمز است.
مواد اولیه این سوپ گوجه فرنگی و فلفل باسیلا است که با ذرت مکزیکی ترد و پنیر ترکیب می شود.
نوعی دسر خامه ای و سبک است که از نان ترد مخروطی شکلی که درونش از خامه پر شده است تشکیل می شود.
کیک های کوچکی که از گوشت و جوجه ، تخم مرغ و سس Chorizo ، لوبیا و فلفل یا سیب زمینی تهیه می شود.
Tlyuda یکی از غذاهای معروف استان Oaxaca است که تشکیل شده از نان ذرت مکزیکی همراه با لوبیا ، کاهو ، گوشت خرد شده ، آووکادو، پنیر و سس سالسا.
نوعی ساندویچ است که بیشتر درپوبلا سرو می شود.
این غذا تهیه شده از نان ذرت مکزیکی که اندکی در سس سالسای قرمز و سبز طبخ داده می شود تا اندکی مزه تندی به خود بگیرد.
این غذا نیز پایه آن نان ذرت است که روی آن را از ماهی ، هویج ، پیاز و لیمو پر می کنند.
نوعی نوشیدنی با طعم دارچین است .
این نوع تاکو از گوشت سر گاو تهیه می شود.شب قبل این گوشت بخار پز می شود و فردای آن روز گوشت های مورد نیاز از آن جدا می شود.
سیب زمینی در پیاله ای از شربت لعاب داده می شود تا شیرین شود.
بستنی یخی مکزیکی که از میوه ، پودر فلفل قرمز و لیمو تهیه می شود که طعم های مختلفی دارد.
یکی از مشهورترین غذاهای مکزیکی می باشد.ترکیبی از آووکادو ، پیاز ، گوجه فرنگی ، شربت لیمو و فلفل قرمز که معمولا همراه با چیپس سرو می شود.
ماهی تازه که در خمیر غوطه ور شده و سرخ می شود.معمولا با کلم و دیگر سبزیجات سرو می شود.