کشور روسیه به دلیل وسعت خود، دارای تنوع گسترده ای از غذاها می باشد. به همین دلیل اگر زمانی گذرتان به مسکو افتاد، حتما غذاهای این لیست را امتحان کنید:
این غذا سوپی متشکل از چغندر و گوشت گاو است که با مقداری خامه ترش روی آن طعم دار شده و تزئین می گردد. لازم به ذکر است که این غذا معمولا سرد سرو می شود.
از آنجا که این سوپ را سرد سرو می کنند بنابراین بهترین گزینه برای فرونشاندن گرسنگی در پاسی از نیمه شب است. خامه ترش، طعم شیرین این سوپ را تعدیل می کند. این سوپ بسیار خوش رنگ و زیبا نیز می باشد.
بیف استروگانف در حقیقت نوارهای باریک گوشت سرخ شده در کره، خامه ترش (اسمتانا در روسیه)، خردل و پیاز است که به تنهایی و یا روی برنج و نودل ریخته و مصرف می شود.
این غذا بسیار خوشمزه و دلچسب بوده و نام خود را از خانواده ی استروگانف در روسیه گرفته است. با تمام این احوال انواع مختلفی از این غذا در رستوران های مختلف سرو می شود. شما نیز می توانید در بعدازظهر روزی تعطیل این غذا را آماده کرده و از آن لذت ببرید.
این غذا کلم پخته شده در سرکه، سس سیب، کره و پیاز است که روی آن با برش های سیب و شکر تزئین می شود.
طعم این غذا درست مانند آنچه در نام آن آمده شیرین و ترش است. سیب و سس سیب، ترشی سرکه را متعادل کرده و در کنار کلم ها بافت خوبی ایجاد می کنند.
این غذا سوپی سالم و خوشمزه است که از پختن آرام تکه های گوشت بر روی حرارت کم به همراه سیر، گوجه، فلفل و هویج تهیه می شود.
این غذا در اصل متعلق به گرجستان است، اما امروز در تمامی نقاط روسیه یافت می شود. این غذا سالم و خانگی بوده و اگر آن را با نان لواش گرجی میل کنید برای خود یک غذای کامل به شمار می رود.
این غذا کلم شکم پر با گوشت تکه شده یا چرخ شده است که به صورت آب پز یا بخار پز تهیه می گردد. این غذا در تمام نواحی اروپای شرقی یافت می شود؛ هرچند روس ها تمایل دارند که مقادیری خامه ترش روی آن اضافه کنند تا طعم های آن به خوبی هویدا شود.
هرچند عده ای طعم کلم پخته را دوست ندارند اما اضافه کردن خامه ترش به این غذا می تواند طعم آن را بسیار تغییر دهد. به هر حال یا شما این غذا را دوست دارید و فکر می کنید خوشمزه ترین غذای روی زمین است یا اینکه به طور کامل از آن نفرت دارید. زمانی که پای دلمه کلم به میان می آید هیچ حد وسطی وجود ندارد!
سالاد الویه از سیب زمینی، خیارشور، کالباس بولونیا، تخم مرغ و هویج تهیه می شود که در مقادیر زیادی سس مایونز غوطه ور هستند.
الویه یکی از اصلی ترین سالادهای روسی است. برای تهیه ی این سالاد هر سرآشپزی دستور پخت خاص خود را دارد که یکی از اصلی ترین موارد در منوی هر رستوران روسی به شمار می رود. طعم این سالاد چسبناک و خوشمزه است به خصوص زمانی که مایونز آن تازه و خانگی باشد.
بلینی پن کیک های کرپ مانند است که معمولا روی آن گوشت چرخ شده، خاویار یا سیب قرار می گیرد.
بلینی مانند کرپ است اما بسیار خوش طعم تر می باشد. روسی ها دوست دارند که روی بلینی خاویار قرار داده و آن را برای صبحانه میل کنند.
این غذا سوپی سرد تهیه شده از دوغ، سیب زمینی، پیاز و تربچه است که با شوید روی آن تزئین می شود.
این غذا با وجود سادگی دستور تهیه ی آن، بسیار خوشمزه است. لازم به ذکر است که کیفیت دوغ و سیب زمینی ها اثر مهمی در طعم این غذا دارد. سوپ اوکروشکا را همچنین می توان از سبزیجات دیگری تهیه نمود هرچند سیب زمینی های روسی یکی از بهترین گزینه ها برای آن به شمار می روند.
کنیش ترکیب پوره ی سیب زمینی، گوشت گاو، پیاز و پنیر است که داخل خمیری قرار گرفته و در روغن فراوان سرخ می شود.
کنیش چیزی بین کالزون و سمبوسه بوده و تهیه ی آن بسیار ساده است. شما می توانید داخل خمیر انواعی از خوراکی های مختلف از ماهی گرفته تا زیتون قرار دهید. این غذا در منوی رستوران های تمام کشورهای اروپای شرقی یافت می شود.
این غذا در حقیقت ترکیب گوشت چرخ کرده و گشنیز داخل خمیر است.
طعم Khinkali مانند نمونه های چینی بوده اما پر ادویه تر و طعم دارتر است. راز خوشمزگی این غذا در آن است که مواد داخلی قبل از قرار گرفتن داخل خمیر پخته نمی شوند. بدین ترتیب زمانی که مواد داخلی، درون خمیر شروع به پخت می کنند تمام عصاره ی خوشمزه ی آنها داخل همان خمیر باقی می ماند.
منبع : flavorverse